HEALTH DIET CENTER
Adviesburo voor voeding, gezondheid en huidverbeterende en corrigerende behandelingen.
 

Prijslijst

Plaatselijk verwijderen van cellulitis en vet:
 
   
Electrolipolysekuur 1ste   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
Elke volgende kuur   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
In een informatief consult (kosteloos) word bekeken hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn om het gewenste resultaat te behalen.    
     
Afslankprogramma’s:    
     
HDC- kuur voor 1 jaar   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
HDC- kuur per kwartaal   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
Gespecialiseerde voedingsadviezen bij chronisch vermoeidheid, candida, eczeem, psoriasis, acné en andere klachten waarbij voeding  een oorzaak kan zijn.    
Per consult :   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
     
Peelings voor een:    
     
Verslapte huid
Rokershuid
Grove poriën
Acné
Overmatige talgproductie
Littekens
Rimpels
Pigment vlekken
Zon beschadigde huid
Striae
In een informatief consult (kosteloos) word bekeken welke peelings er noodzakelijk zijn.
   
Peelings vanaf :   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
Wanneer zij in kuurverband plaatsvinden: u betaald 6 peelings maar u krijgt een 7de peeling extra.    
     
Dermabrasie behandelingen:    
     
Hierbij wordt de bovenste huidlaag afgeslepen. Deze behandelingen worden voornamelijk toegepast bij ernstige littekens van brandwonden en operaties.    
Vanaf :   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.
     
Face Setting:    
     
Bij deze behandeling wordt er jong bindweefsel gevormd met nieuw collageen en elastische vezels. De rimpel vult zich dus met lichaamseigen stoffen op.    
Vanaf :   klik hier voor de actuele prijslijst en aanbiedingen.


Behandeling met MD Formulations.

MD Formulations

Onze hele maatschappij is er op gericht dat we er zo lang mogelijk jong uitblijven zien. We worden steeds ouder werken langer door en beginnen ongeacht de leeftijd vaak nog aan een nieuwe baan, bedrijf of een relatie.

Voorheen was het behoud van een jong uiterlijk alleen mogelijk als we in staat waren een flinke financiële investering te doen in vele dure behandelingen en producten. Inmiddels is het door verbetering van behandel technieken en producten mogelijk om een jonge huid te behouden met behandelingen die veel minder kostbaar en extreem zijn.

Peelings zorgen ervoor dat de opperhuid los laat waardoor er een nieuwe huidlaag verschijnt en de huid weer elastischer word en er fris en jong uit gaat zien, rimpels verminderen en vouwen die op oudere leeftijd tussen de neus en de mond verschijnen zullen hierdoor langer uitblijven. Helaas zorgden dergelijke peelings of leaser behandelingen er voor dat men minstens voor één tot soms een paar weken niet toonbaar was.

De nieuwe MD Formulations behandelmethode geven met meerdere lichte peelings niet alleen een mooier resultaat maar ook langduriger. Dit doordat meerdere lichte peelings uiteindelijk meer huidlaagjes verwijderen en voor een betere en versnelde celvernieuwing zorgt. Naar mate we ouder worden vernieuwen onze cellen zich steeds langzamer waardoor juist deze stimulatie tot celvernieuwing noodzakelijk is om een jonge en elastische huid tot op hogere leeftijd te behouden. Deze behandelingen zijn eveneens geschikt om een beschadigde acné huid te herstellen.

Health Diet Center biedt de gehele maanden december en januari een MD Formulations kuur aan om de huid drastisch te verbeteren. Deze kuur bestaat uit 12 herstellende peelings en een behandel pakket voor thuis. De kuur verminderd rimpels, zonbeschadigingen en littekentjes. Tevens stimuleert de kuur de celvernieuwing waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt. De huid ziet er na de kuur jonger, frisser en gezonder uit. Tijdens de gehele kuur ziet men na iedere behandeling een verbetering en men kan het dagelijkse leven gewoon voortzetten.


Voor een kosteloos consult kunt u een afspraak maken.
 
Iets te vragen, of een afspraak maken?  E-mail: info@healthdietcenter.nl  Tel: 010-7513760